Waterpret met de brandweer

Heb jij het ook zo warm? Morgenavond hoeft dat niet meer, want op dinsdagavond 25 juni, zal Brandweer Gooi en Vechtstreek, post Huizen samen met onze Huizer Jeugdbrandweer een waterspektakel organiseren voor alle kinderen.
Op het grasveld naast de ijsbaan aan de Aristoteleslaan zal de brandweer, tussen 19:00 en 20:00 uur de nodige blusmiddelen inzetten om alle verhitte kindertjes af te koelen.
Omdat zwembad de Sijsjesberg vanwege de zwemvierdaagse al om 17:30 uur sluit, is dit natuurlijk een welkome verfrissende aanvulling.

De kinderen mogen zelf ook nog blussen, want er wordt ook nog een potje spuitvoetbal gespeeld en je kan huisjes omver spuiten.
Uiteraard kun je ook alle vragen stellen aan echte brandweermannen en brandweervrouwen van zowel de post Huizen als de Jeugdbrandweer.
Dat geldt natuurlijk ook voor alle papa’s en mama’s.
Speciaal vanwege de hitte is de vaste trainingsavond voor de brandweer afgelast, maar dan is er natuurlijk tijd voor een pleziertje. Kom je ook ?

brandweer

Het waterspektakel is op initiatief van OpHuizerhoogte georganiseerd.
Wil je meer weten over de brandweer ? Kijk dan op de website van Brandweer Gooi en Vechtstreek.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


foto’s: Inge Jansen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter