De teller loopt op van Huizen voor Sint Maarten

huizen voor Sint Maarten

De actie Huizen voor Sint Maarten is een enorm succes geworden. De teller loopt nog steeds op en bedroeg vanmiddag al bijna €36.000,-. Op het Plein 2000 werd vandaag flink uitgepakt met het “Sint Maarten Huis”  Met liveoptredens en leuke acties ten behoeve van geldinzameling. De districtsgouverneur van de Rotaryclubs uit het Gooi en omstreken kwam zelfs een bedrag aanbieden van maar liefst €17.000.

Naast de grote giften hielpen natuurlijk ook de kleine beetjes. Van de verkoop van zelfgemaakte cupcakes, een escaperoom van Thales bij de bibliotheek en Live knippen van Arti Hair. Er was volop te doen, allemaal voor hulp aan het door de orkaan getroffen gebied. Maar niet alleen vandaag waren er acties. In de voorafgaande weken zijn tal van scholieren en instellingen en bedrijven druk bezig geweest voor de inzamelingsactie. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Een optreden van het Huizer Shantikoor De Zoute Zee met tal van bekende gezichten.

Radio 6FM zorgde ervoor dat de hele dag LIVE te volgen was op de radio. Hier presentator Keith Hanson in gesprek met de burgemeester.

De tussenstand werd steeds bijgehouden op de rode bus. Kijk voor meer informatie, de verkoop van loten en hoe ook jij nog kunt helpen op www.huizenvoorsintmaarten.nl.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter