De burgemeester op bezoek bij de PCBS Beatrixschool 

Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool
Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool

Om kennis te maken met de Huizer gemeenschap was burgemeester Niek Meijer vanmorgen op bezoek in de Beatrixschool om kennis te maken met de kinderen en het onderwijs. De burgemeester bezocht alle klassen en werd rondgeleid door locatieleider Michiel van den Brink, maar vooral door Maartje en Thirsa!

Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool
Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool
Juf Henriëtte vond het toch een beetje eng en had zich verstopt
Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool
Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool
Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool

Trots werd door de kinderen verteld en laten zien hoe er onderwijs wordt gegeven. Bij het verlaten van de klas vroeg Ensar nog snel om een handtekening.  

De kinderen stelden vragen, veel vragen, een paar voorbeelden: Hoe is het om burgemeester te zijn? Waarom wilde u burgemeester worden? Heeft u kinderen? Heeft u huisdieren? Hoe oud bent u? Voor wie bent u, Huizen of Zuidvogels? De burgemeester gaf rustig antwoord op alle vragen en hij vertelde dat hij het mooi vindt om te zien dat er op een ontspannen en plezierige manier les wordt gegeven.
Aan het eind van het bezoek had de burgemeester een gesprek met de kinderraad, van alle klassen was een vertegenwoordiger aanwezig. O ja, en ook daar werden vragen gesteld. Uit deze vragenronde bleek onder andere dat Huizen op dit moment geen kinderburgemeester heeft. 

Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool
Huizen, Niek Meijer, Burgemeester, Beatrixschool

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter