Opa en oma dag op de Flevoschool

opa en oma dag

Eens in de drie jaar heeft basisschool de Flevoschool aan de Bovenlangewijnseweg de opa en oma dag. Een traditie die al ruim 20 jaar bestaat. Op deze dag worden de opa’s en oma’s uitgenodigd om mee te kijken hoe een dagje op school eruit ziet voor de leerlingen. Die stonden al voor het hek gespannen te wachten om hun grootouders warm te begroeten.

opa en oma dag
opa en oma dag

Gedurende deze ochtend konden de opa’s en oma’s kennismaken met het hedendaagse lessysteem. Na een kort ontvangst met koffie en thee gaf de directeur Daniël van den Berg een welkomstwoord en mochten de grootouders in twee sessies van ieder een half uur bij hun kleinkind of kinderen deelnemen aan een les. Elke leraar vulde het programma zelf in, maar de opa’s en oma’s werden ook zelf aan het werk gezet.

opa en oma dag
opa en oma dag

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter