Nieuw clubgebouw voor Volks Tuinders Vereniging

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe clubgebouw voor de Volks Tuinders Vereniging. In augustus vorig jaar ging het clubgebouw in vlammen op na brandstichting. Het nieuwe pand wordt groter dan het vorige, zo gaat het vloeroppervlak van 160 naar 250 vierkante meter. Het oude verenigingsgebouw was al een tijdje te klein met de ruim 200 leden die de vereniging kent. Met het nieuwe pand is er nu plek voor een kantine, een winkeltje, toiletten, opslag en een werkplaats met ruimte voor onderhoud aan machines.  De verwachting is dat het pand volgende week al dicht is, waarop men kan beginnen met de indeling en inrichting. De brand van vorig jaar heeft diepe indruk gemaakt. Ter herinnering staan bij de ingang twee tractoren die bij de brand verloren zijn gegaan. 

Klik hier voor ons item dat wij vorig jaar maakten van de brand.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter