Ongeval met scootmobiel

Ongeval scootmobiel Huizen

Bij de rotonde op de Bestevear ter hoogte van de Lidl heeft rond tien uur vanochtend een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam bij het verlaten van de rotonde in botsing met de bestuurder van een scootmobiel.

De politie leidde tijdelijk het verkeer om. Een ambulance werd opgeroepen en heeft de bestuurder van de scootmobiel meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere controle. Daarna heeft de politie de weg weer vrij gemaakt en de scootmobiel geborgen.

Ongeval scootmobiel Huizen
Ongeval scootmobiel Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

I-TAXI

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter