Auto belandt op paal langs de Delta

Een onfortuinlijke automobiliste kwam vanmiddag door nog onbekende oorzaak met haar auto bovenop een paal terecht naast het schoolplein van de Kamperfoelieschool. Gelukkig raakte er niemand gewond. De berging van de auto kostte nogal wat moeite. De auto moest zoals genoemd “vierkant” omhoog getild worden om deze van de paal af te krijgen. Hierbij schoot echter een ketting los en kwam de stalen hijsbalk op de auto terecht. Een tweede bergingskraan kwam ter plaatse om de klus verder te klaren. De bergingswerkzaamheden zorgde voor enige opstopping van het verkeer. De politie heeft het verkeer omgeleid.

 

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter