Fietsers gewond na botsing op Oude Raadhuisplein

Vanmorgen zijn er twee fietsers tegen elkaar aangereden op het Oude Raadhuisplein en kwamen daarbij lelijk ten val. De politie en een zogenaamde Rapid Responder Ambulance waren als eerste ter plaatse. Het ambulancepersoneel verleende eerste hulp en hielden de ongelukkigen warm met dekens, in afwachting van de normale ambulances. Beide slachtoffers werden vervoerd naar het ziekenhuis

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ron Tuijnman
    12 november 2019 op 19:16

    Dit was een ongeluk dat gewoon MOEST gebeuren. Belachelijke verkeerssituatie daar met fietsers die van alle kanten aan komen stuiven!

  • Laat een reactie achter