Flinke opstopping na ongeval Bovenmaatweg

Op de Bovenmaatweg heeft rond kwart voor zes een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval waren twee auto’s in botsing gekomen. Het ging verkeerd bij het zebrapad. Een achteropkomende automobilist kon niet meer op tijd tot stilstand komen nadat zijn voorganger voorrang verleende aan de overstekende voetgangers en botste achterop.  De ambulance kwam ter plaatse en heeft twee inzittenden meegenomen naar het ziekenhuis. Het ongeval zorgde voor een flinke opstopping. Een verkeersregelaar heeft het verkeer gedirigeerd en de buspassagiers moesten op de weg uitstappen. 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter