Brandweer rukt uit voor brand Bovenmaatweg

brandweer huizen

Rond 17.00 uur vanmiddag rukte de brandweer met groot materieel uit voor een mogelijke brand aan de Bovenmaatweg. Ook de brandweer van Blaricum leunde aan. Achteraf een grote inzet voor wat uiteindelijk een smeulende plantenbak bleek. De plantjes hebben vakkundig wat water gekregen van de spuitgasten en daarmee was alles weer voorbij.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter