Vrouw bekneld bij aanrijding

ongeval merk

Een automobiliste raakte vanmorgen gewond bij een aanrijding op ’t Merk. De vrouw was met haar auto van de weg geraakt en tegen twee bomen aangereden. De bestuurster moest door de brandweer uit haar voertuig bevrijd worden. Het ongeluk gebeurde net voor 08.00 uur. Het was op dat tijdstip erg mistig. De vrouw is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Binnenkort lees je onze berichten alleen nog hier. Wij brengen Huizen dagelijks van A tot Z in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven en weten wat er in je dorp gebeurt ? Like dan onze facebookpagina en mis niets !

foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter