Wietplantage opgerold aan de Lijzij

Wietplantage Lijzij Huizen

Vanmiddag rond 16.45 uur heeft de politie een inval gedaan bij een woning aan de Lijzij, waarbij een wietplantage werd aangetroffen. Volgens omstanders is daarbij één persoon geboeid en aangehouden.

“Deze mensen wonen hier pas een half jaartje en het was wel raar dat ze je nooit aankeken om gedag te zeggen” aldus een bewoner uit de buurt. De politie is meerdere uren bezig geweest om de woning te ontruimen en heeft de zaak verder in onderzoek. De wietplanten werden ter plekke vernietigd.

Wietplantage Lijzij Huizen
Wietplantage Lijzij Huizen
Wietplantage Lijzij Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter