Politie zoekt getuigen na opzettelijke aanrijding

HUIZEN – Een 19 jarige jongen uit Huizen is vannacht opzettelijk op zijn fiets aangereden door een automobilist. De fietser raakte daarbij zwaar gewond.  De aanrijding gebeurde op de Gooilandweg nabij de E.Ludenstraat rond 03:30 uur. De bestuurder van de auto, een 18 jarige Huizer is daarna weggereden, het slachtoffer in een tuin achterlatend. De dader is later vannacht door de politie aangehouden. De bijrijder uit de auto zou  het slachtoffer ook nog tegen zijn hoofd hebben geschopt nadat deze gewond op de grond lag.

huizen

Voorafgaand aan deze aanrijding zou er een conflict zijn geweest tussen de betrokkenen op Plein 2000. De politie is op zoek naar getuigen van zowel deze ruzie als van de aanrijding. Heb jij iets gezien van dit voorval tijdens het uitgaan ? Bel 0900-8844

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter