Inbreker aangehouden in de Oostermeent

De politie heeft vannacht een inbreker aangehouden in zijn woning nadat hij had ingebroken in het Gooisch Stofzuiger Centrum in de Oostermeent.  Door een oplettende getuige kon de dader worden achterhaald en opgepakt.

De winkelpui was met grof geweld ingegooid en buurtbewoners spreken over een man die wegrende met stofzuigers. De mogelijke verdachte zou een bekende van de politie zijn. Hopelijk blijft het nu weer even rustig in de Oostermeent.

 

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter