Eenzijdig ongeval op de Bovenmaatweg

Rond zeven uur vanavond heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Bovenmaatweg. Er kwam een ambulance ter plaatse om de bestuurder te controleren op eventuele verwondingen. Vrijwilligers uit de buurt hielpen meteen met het verkeer omleiden.

De bestuurder moest na een blaastest mee naar het politiebureau voor een verdere ademanalyse. Volgens omstanders slingerde de bestuurder over de weg vlak voor het ongeval plaatsvond. Bergnet heeft het voertuig geborgen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

I-TAXI

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter