Naarderstraat afgesloten voor plofkraak-alarm

Vanmiddag werd de Naarderstraat afgesloten omdat er een alarm was afgegaan bij de geldautomaat van de Rabobank. Uit voorzorg werd de omgeving rondom het bankgebouw afgezet. Omdat het een automatische gasdetectiemelding was van de geldautomaat ging de politie uit van een mogelijke voorbereidingshandeling voor een plofkraak.

 

Na uitvoering onderzoek van Forensische Opsporing en gasmetingen van de brandweer, bleek het gelukkig om een vals alarm te gaan. Mogelijk veroorzaakt door een technische storing.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter