Woningbrand op Middelgronden

Een woningbrand aan de Middelgronden zorgde even na 19:00 uur voor flinke rookontwikkeling die ver over Huizen trok. In een bovenwoning was brand ontstaan en de hulpdiensten kwamen met groot materieel ter plaatse. De brandweer had het vuur gelukkig snel onder controle. Ook bij de aangrenzende woning werd de voordeur geforceerd om er zeker van te zijn dat er niemand meer in de woning aanwezig was. Er raakte niemand gewond.

De brand zorgde niet alleen voor veel rook, maar bracht ook behoorlijk wat publiek op de been. Diverse politie eenheden moesten de omgeving afzetten om zo een veilige werkplek te creëren voor de hulpdiensten.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat er in Huizen gebeurt ? Kijk dan mee met de fotorgrafen Inge Jansen en Vincent Snoek. Zij brengen op het fotoblog OpHuizerhoogte het dorp dagelijks in beeld. Volg ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen en Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter