Fietser gewond bij aanrijding Bovenmaatweg – ’t Merk

Maandag rond 18:00 uur is een fietser gewond geraakt op de kruising Bovenmaatweg met ’t Merk in Huizen. Ter hoogte van het Shelltankstation werd de fietser aangereden door een auto. De man is met hoofdletsel vervoerd naar het ziekenhuis.  Ook de traumahelikopter met het MMT was opgeroepen en vloog over maar is uiteindelijk niet geland. img_7541ooh img_7530ooh img_7513ooh Foto en video Vincent Snoek  
De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen voor Oog op Huizen dagelijks de gemeente Huizen in beeld. Iedere dag ziet u hier nieuwe foto’s van Huizen, haar inwoners en ondernemers. Huizen van A tot Z in beeld. Heeft u een leuke tip ? Mail ons dan op info@oogophuizen.nl Wat is er te doen in Huizen ? Kijk voor de leukste uitjes en tips op onze evenementen agenda !
Het bericht Fietser gewond bij aanrijding Bovenmaatweg – ’t Merk verscheen eerst op Oog op Huizen.

Voor Jou Uitgezocht