Politie gestrand na spoedrit

Maandagavond rond 19:30 werd de politie gestuurd naar een ongeval met letsel op de rotonde bij de Bestevaer-Zuiderzee. Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. De inzittenden werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. Na het invullen van de schadeformulieren ging ieder zijn weg. Echter bleef er één voertuig staan.

Plas olie op het wegdek veroorzaakt door de dienstwagen.

Toen de politie zelf de plaats van het ongeval wilde verlaten, kwamen zij er achter dat de dienstwagen olie lekte. Tijdens de spoedig richting het ongeval is vermoedelijk het oliecarter lek geraakt. De agenten zelf verdenken een drempel op de Stichtseweg in Blaricum richting het strand aldaar. Politieagenten klagen steeds meer over de nieuwe Mercedes dienstauto. Ze zijn aanzienlijk kleiner achterin en ze liggen veel lager op de weg dan de voorganger, de Volkswagens Touran. De agenten wisten te melden, dat deze dienstauto’s binnenkort verhoogd zullen worden. Voor deze auto kwam dat echter te laat.

Bergnet ruimt de olie op.

Bergnet kwam ter plaatse om het voertuig af te slepen en de olie op te ruimen.

Collega’s brachten een ander voertuig zodat de noodhulpdienst weer verder gedraaid kon worden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter