Eenzijdig ongeval op de Botterstraat

Afgelopen nacht is op de Botterstraat de bestuurder van een auto de macht over het stuur kwijtgeraakt. In de bocht naar de Magdaleenweg raakte de bestuurder van de weg en knalde tegen een kastanjeboom die daarbij al zijn kastanjes liet vallen. Het ongeval gebeurde rond kwart over vier.

De bestuurder is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder is wel meegenomen naar het politiebureau om daar een ademanalyse af te nemen. Bergnet heeft het voertuig vervolgens afgesleept en de weg weer vrij gemaakt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter