Woningbrand Eemnesserweg

woningbrand Huizen

Bewoners van de Eemnesserweg in Huizen ontdekten vanmorgen brand in een woning van één van de buren. Ze zagen dat het huis vol rook stond en waarschuwden de brandweer. Deze wisten een tas brandend papier naar buiten te halen en erger te voorkomen. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. De woning wordt nu geventileerd en de stichting Salvage is ingeschakeld. Dit bedrijf handelt in opdracht van de verzekeringsmaatschappijen  om de brandschade zoveel mogelijk te beperken en de bewoners te helpen met de eerste maatregelen en schadeafwikkeling.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Wij maken iedere dag weer nieuwe foto’s en berichten over Huizen. Het dorp van A tot Z in beeld. Like onze facebookpagina en volg zo al onze berichten.

foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter