Eenzijdig ongeval na politieachtervolging

Politieachtervolging Huizen

Gisteravond heeft na een korte politieachtervolging een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Na het negeren van een stopteken van de politie ging de automobilist er vandoor, raakte daarbij de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand tegen een boom op de Blaricummerstraat, waarna de politie hem kon inrekenen.

Aangezien het een harde klap is geweest werd er een ambulance opgeroepen om de bestuurder te controleren op eventuele verwondingen. Na de controle werd hij direct in een politiewagen gezet en afgevoerd. Het voertuig werd daarop gecontroleerd. De Blaricummerstraat is enige tijd in één richting afgesloten geweest tot Bergnet het voertuig had afgevoerd.

Politieachtervolging Huizen
Politieachtervolging Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter