Frituurvet op de Delta

HUIZEN- Het is glibberen en glijden op de Delta. Een vrachtwagen verloor vanmiddag een aantal vaten frituurvet in de bocht ter hoogte van de Monnickskamp. Het vet werd door het langsrijdende verkeer al snel uitgereden over de hele rijbaan waardoor het spiegelglad werd. De gemeente, firma Teeuwissen en de brandweer zijn nu drukdoende de rijbaan te reinigen, maar dat is nog een hele klus. Het ruikt er inmiddels wel lekker fris naar shampoo. Met hogedrukreinigers probeert men de rijbaan nu vetvrij te krijgen.

frituurvet

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter