Ongrijpbaar

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat ondervond ook de brandweer vanmiddag aan de Oostkade. Daar zat al een flinke tijd een kat in de boom. Een speciale hoogwerker uit Hilversum kwam ter plaatse om het dier in nood te bevrijden. De hoogwerker paste echter niet door het straatje achterom, dus kwam toch de dienstdoende groep uit Huizen assisteren.

Met een ladder probeerde men bij de kat te komen die nogal ongelukkig in de boom leek te zitten.

De kat vond het allemaal maar niets en besloot het nóg hogerop te zoeken en heeft zich tot nu toe nog niet laten vangen. De ervaring leert echter dat ze op den duur toch wel naar beneden komen. Daar hoopt het baasje dan ook op. En anders morgen weer een poging ?

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter