Politie doet inval in Huizen bij criminele organisatie

Op elf locaties in Nederland, waaronder in de gemeente Huizen heeft de politie invallen gedaan in verband met een grootschalig politieonderzoek. Het gaat om een onderzoek naar witwaspraktijken in de gemeenten Huizen, Amsterdam, Almere Koggenland, Zeewolde en Zandvoort. Het onderzoek richtte zich vooral op zogenoemde ‘crypto-gsm’s’  Dat zijn geprepareerde BlackBerry of Android telefoons waarmee criminelen versleuteld met elkaar kunnen communiceren. In Huizen zijn 2 personen aangehouden.

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter