Brommobiel belandt op zijn dak aan de Westkade

Maandagochtend omstreeks elf uur is aan de Westkade een dame op leeftijd met de schrik vrijgekomen nadat ze met haar brommobiel over het talud ging en ondersteboven eindigde. Tijdens het parkeren ging het mis. Het autootje belandde op de kop voor het water van de Westkade. Ambulancepersoneel deed een controle ter plaatse, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ze was nog pienter van geest en zei tegen een buurman die kwam kijken hoe het met haar ging: “Ik heb een nieuwe parkeerplek voor mijn auto gevonden”. Het voertuig is weggetakeld door Bergnet.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter