Gewonde bij aanrijding Huizermaatweg

Op de Huizermaatweg, is rond 14.00 uur een aanrijding geweest waarbij een bestuurster gewond is geraakt. Een automobilist stond stil door file voor een rotonde toen een andere auto achterop reed. Bij de kop-staartbotsing raakte een vrouw gewond waarop zij is vervoerd naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de fietsersoversteekplaats bij Borgstede.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter