Autobrand op de Kropaar

Autobrand Kropaar Huizen

Vannacht is op de Kropaar een auto in vlammen opgegaan. Rond 4.30 uur kreeg de brandweer een melding van een autobrand binnen. Bij aankomst stond het voertuig al in lichterlaaie. Door optreden van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen voertuigen. De schade aan die auto’s is helaas wel zo aanzienlijk dat deze wellicht ook als verloren moeten worden beschouwd.

Autobrand Kropaar Huizen

De parkeerplaats aan de Kropaar werd door de politie afgezet en iedere omstander werd om legitimatie gevraagd. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk; brandstichting wordt niet uitgesloten.

Autobrand Kropaar Huizen
Autobrand Kropaar Huizen
Autobrand Kropaar Huizen

Vuurdoop

Gisteren zijn drie Huizer brandweermannen geslaagd voor het examen voor de functie bevelvoerder. Zij zijn te herkennen aan hun rode schouders. Voor één van deze heren was vannacht dan ook meteen de letterlijke vuurdoop: hij mocht voor het eerst leiding aan de inzet geven.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter