Twee botsingen op de Nieuwe Bussummerweg

Het is goed raak op de Nieuwe Bussummerweg nu de Crailoseweg is afgesloten. Dinsdagochtend botsten er al een paar auto’s op elkaar ter hoogte van de kruising met het stuk Langerhuizenweg dat naar de Naarderstraat leidt. Vanmiddag waren er kort achter elkaar twee ongelukken; een op het stuk Nieuwe Bussummerweg tussen de Crailoseweg en de Korte Langewijnseweg/Imkerweg en een bij de kruising met het andere stuk Langerhuizenweg.

Kop-staartbotsing

Bij de kop-staartbotsing om 14:30 waren een bus van Connexxion en drie personenauto’s betrokken. De bus botste op een stilstaand busje, die vervolgens een kleine hatchback tegen een derde auto duwde. De drie personenwagens werden afgesleept door Bergnet. De bus kon na wat provisorische reparaties zelf wegrijden. Een bestuurster is ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel, maar kon zonder verwondingen naar huis.

Tweede botsing

De tweede botsing vond rond 16:30 plaats ter hoogte van de kruising met de Langerhuizenweg. Hier was er een kleine kop-staartbotsing tussen twee personenauto’s. Een persoon is met de ambulance meegenomen ter controle. Vermoedelijk was de chaos van de wegomleiding de onderliggende oorzaak voor dit ongeluk.

Bekijk hieronder de foto’s van beide ongelukken.

Kop-staartbotsing 14:30

Botsing 16:30

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s gallery 1: Larisa Landré

Foto’s gallery 2: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ron Tuijnman
    28 oktober 2018 op 13:45

    En dat dus allemaal omdat een overijverige ambtenaar de weg zo nodig moet ‘herzien’ met verkeersbeperkende maatregelen. Dit zal in de toekomst nog wel vaker voorkomen, vrees ik…

  • Laat een reactie achter