Ongeval Huizermaatweg

Vanmiddag rond twee uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Huizermaatweg. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Vermoedelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. In één van de voertuigen zaten ook twee honden.

Nadat in eerste instantie de politie zich over de honden ontfermde werden die later opgehaald door een bekende van het slachtoffer. Beide bestuurders zijn met nekklachten onderzocht in de ambulance, één persoon moest mee voor controle naar het ziekenhuis. Eén weghelft is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Team Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Bergnet heeft beiden voertuigen geborgen.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter