Bankstel in brand op de Tuinstraat

Brandweer Huizen

Vanochtend vroeg rond kwart over zes kwam bij de brandweer een melding binnen van een buitenbrand op de Tuinstraat. Het bleek het te gaan om een bankstel dat in brand stond op het trottoir. De rijbaan werd tijdelijk afgesloten en de brandende bank werd op de weg getrokken om zo schade aan de aanliggende tuin te vermijden. Het is niet duidelijk hoe het bankstel vlam heeft kunnen vatten.

brandweer Huizen
brandweer Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

lidl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter