Woningbrand aan de Amstenrade; brandweer redt twee katten

Voor de tweede keer in korte tijd moest de brandweer uitrukken. Dit keer voor een woningbrand aan  aan de Amstenrade rond 03:50 uur vannacht. In een woning op de begaande grond was brand uitgebroken in de slaapkamer. In de woning was veel rook aanwezig. Politie heeft meerdere woningen ontruimd en bij een woning is de deur ingeslagen om te controleren of er niemand in een naastgelegen woning aanwezig was.

De toegesnelde brandweer had het vuur snel onder controle en heeft twee katten uit de woning gered.  Ambulancepersoneel heeft de bewoner nagekeken die rook ingeademd had, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk of de bewoner vandaag weer naar huis kan.

brandweer

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter