Brandje op de Tuinstraat

Vanmorgen om kwart over zes, kwam bij de brandweer een melding binnen over een buitenbrandje. Op de Tuinstraat stond een bank in de brand die aan de weg stond. Een voorbijganger ontdekte de brand, heeft de brandweer gebeld en daarna nog geprobeerd om zelf de vlammen te doven door een gieter met water te vullen, maar dat mocht helaas niet baten. Niet veel later was de brandweer ter plaatste en toen was de brand snel geblust.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:  Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter