Sinterklaas is aangekomen

Sinterklaas is aangekomen! Honderden kinderen stonden in het Nautisch Kwartier te zingen en te zwaaien toen de Sint en zijn pieten kwamen aanmeren. Rond half drie zette hij voet aan wal, waar hij door onze kersverse burgemeester werd ontvangen. Sinterklaas had de brief van onze vorige burgemeester Sicko Heldoorn ontvangen. Voor volgend jaar wil burgemeester Niek Meijer graag samen met kinderen een mooi pakket maken voor de Sint om die dan gezamenlijk op te sturen met een brief van de burgemeester erbij.

Eenmaal aan de wal is Sinterklaas langs de vele kinderen gelopen en heeft bijna iedereen een handje gegeven. Veel kinderen hadden zich verkleed of een kleurplaat voor de Sint gemaakt. Ondertussen strooiden de pieten vrolijk pepernoten uit.
Er waren optredens van Winterguard The Pride, de Pietenband en dansschool Lares .

Na afloop ging de Sint naar het Hotel waar hij zal verblijven. Vrijdag 22 november zal de Sint een bezoek doen aan het Hart van Huizen en op zondag de 24 november doet hij ook rond twee uur ’s middags de Oostermeent aan.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter