Ontruiming Oostermeent door brand

Vanmiddag is er brand uitgebroken in een berging van een woning boven het winkelcentrum Oostermeent. De rook die vrij kwam verspreidde zich door de winkels beneden waardoor de brandweer besloot zeven winkels te ontruimen. 

De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit voor een “middelbrand”. De vlammen kwamen uit het dak en er was veel rookontwikkeling. Gelukkig kon het snel worden geblust. Hoeveel schade er is ontstaan aan de berging en de onderliggende winkelpanden is nog niet duidelijk.

Forensische Opsporing van de politie gaat onderzoek doen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter