Auto ramt hekwerk Kamperfoelieschool

kamperfoelieschool huizen

Rond 22:00 uur vanavond raakte een automobilist van de weg en ramde door het hek van de Kamperfoelieschool aan de Delta. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar er is flinke schade aan het voertuig en het hek rond het schoolplein.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto is door een bergingskraan meegenomen. Volgens omstanders zou het rode asfalt een stuk gladder zijn dan het reguliere wegdek. De politie onderzoekt de oorzaak.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Eimertje
    26 januari 2019 op 23:40

    Ik heb daar ook op het paaltje gestaan na een slip op het wegdek. Heb al van meerdere mensen gehoord dat het asfalt spiegelglad is als het nat is.

  • Laat een reactie achter