Brand in bedrijfspand aan de Handelsweg

brandweer

Rond 07.00 uur vanmorgen kwam er bij de brandweer een melding binnen van een brand aan de Handelsweg. In een bedrijfsverzamelgebouw was brand uitgebroken op de begane grond. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen, ondanks dat was er toch flinke schade aan de inventaris in het pand.

Een getuige vertelde dat het hele pand vol stond met rook. De politie had de weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk. Brandonderzoekers van Forensische Opsporing doen hier nader onderzoek naar.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter