Zoekactie met duikers op de Oostkade

Gisteravond kwam er bij de brandweer en KNRM een melding binnen voor een hulpverlening te water. Er was een bootje omgeslagen in de aanloophaven nabij de de Oostkade. De eventuele opzittenden waren nergens meer te bekennen. Om uit te sluiten dat er eventueel iemand onder water lag, werd ook het duikteam van Brandweer Nederhorst Den Berg opgeroepen.

De Huizer KNRM heeft met sonar de bodem afgezocht tot de duiker het water in ging. De straat werd gedeeltelijk afgesloten en er stond uit voorzorg ook een ambulance paraat. Tijdens de zoektocht werd er niemand onder water aangetroffen, waarna de hulpdiensten weer retour gingen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter