Traumahelikopter ingezet bij ongeval Gemeenlandslaan

traumaheliVanochtend rond 11 uur is een fietser gewond geraak bij een eenzijdig ongeval op de Gemeenlandslaan. De traumahelikopter van het mobiel medisch team (mmt) werd ingezet het om zo snel mogelijk de hulp van een arts in te zetten. Deze trok veel bekijks van omstanders die kwamen kijken naar de vliegende ambulance. De fietser was door onbekende oorzaak ten val gekomen en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Wanneer u het ongeval heeft zien gebeuren wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. mmttraumahelikopter

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Harry Scheer
    5 mei 2018 op 20:02

    Weer een fietser op rotonde. Ik snap niet dat de bestuurders totaal niet of geen rekening houden met de fietsers/voetgangers. De snelheid is veel te hoog en als je net ontsnapt aan een aanrijding is het sorry. Volgens mij hebben alle bestuurders wel een link met fietsers waarom wordt er zo hard gereden. Bizar.

  • Laat een reactie achter