Bevroren ruiten

Een laagstaand zonnetje en bevroren ruiten. Factoren die er met dit winterse weer voor kunnen zorgen dat je een paal over het hoofd ziet. Op de Ceintuurbaan reed een automobiliste rond 10:00 uur met haar auto tegen een lantaarnpaal aan. Ambulance en politie kwamen ter plaatse. De automobiliste werd door het ambulancepersoneel behandeld en de auto werd afgevoerd door een bergingsauto. Aan de voorruit te zien had iets langer krabben wellicht een ongeluk kunnen voorkomen.

Zorg er voor dat je je ruiten altijd goed schoon hebt voordat je gaat rijden. Heb je voldoende ruitensproeiervloeistof ? want door het strooizout worden je ruiten ook sneller vies. Niet alleen veilig voor jezelf, maar ook voor de anderen om je heen. Het blijft de komende dagen goed koud, dus wees voorbereid.

Blijf op Huizer hoogte

Wil jij ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg ons dan OpHuizerhoogte. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. Like onze nieuwe Facebookpagina en kijk met ons mee.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter