Traumaheli ingezet bij ongeval Kerkstraat

Vanochtend waren er veel hulpdiensten opgeroepen om te assisteren bij een ernstig ongeval in de kelder van de Pop-up Herberg aan de Kerkstraat. Een gedeelte van het oude dorp werd afgezet om hulpdiensten de ruimte te geven zodat ze adequaat konden handelen. Er werd ook een traumahelikopter ingezet die landde voor het oude gemeentehuis. De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk is de persoon van de keldertrap gevallen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter