Motorrijder gewond na aanrijding Blaricummerstraat

 

Een motorrijder raakte begin van de middag gewond na een aanrijding met een auto op de Blaricummerstraat nabij het tuincentrum. De motorrijder werd door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het mooie weer was mogelijk ook te verleidelijk om te gaan rijden in een korte broek hetgeen de nodige schaafwonden veroorzaakte.

Doordat de motor olie had gelekt op de rijbaan, moest de brandweer er aan te pas komen om het wegdek te reinigen. Hierdoor was de Blaricummerstraat eventjes gestremd.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Sterkte voor alle betrokkenen.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter