Brand in woonflat IJsselmeerstraat

Even voor half zes vanavond rukte de brandweer uit voor een brand in woonflat De Havenmeester aan de IJsselmeerstraat. Er bleek brand op de derde verdieping van het gebouw. In allerijl werd de flat ontruimd. De bewoners werden opgevangen bij de dansschool aan de overkant van de straat.

Gelukkig was de brand snel onder controle. Rond 18:15 konden de bewoners terug naar huis.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter