Autobrand op de Molenberg

autobrand Molenberg Huizen

Rond half twee vannacht moest de brandweer uitrukken voor een autobrand op de Molenberg. Een buurtbewoner werd wakker van plofgeluiden en belde meteen 112 toen hij de hoge vlammen zag.

autobrand Molenberg Huizen

Hoewel de brandweer het vuur snel onder controle had brandde het voertuig helemaal uit. Ze konden wel voorkomen dat het vuur oversloeg naar een ander voertuig. De heg waarnaast geparkeerd was heeft ook grote schade. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Bergnet heeft de auto rond drie uur afgevoerd.

autobrand Molenberg Huizen
autobrand

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek en Larisa Landré

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter