Schoorsteenbrand aan Crailoseweg

Vanavond rond 22.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een flinke schoorsteenbrand aan de Crailoseweg. De vlammen sloegen uit de schoorsteen van het karakteristieke huis ter hoogte van de Langerhuizenweg.

De brandweer wist de brand te blussen en verrichten nu nog nacontrole. Of er veel schade is ontstaan is niet bekend.
De weg was een tijdje afgesloten voor het verkeer zodat de hoogwerker goed bij de woning kon komen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek fotografie

Walking Football, sv Huizen, Huizen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter