Brand bij tuincentrum Rebel

brandweer
Vanmiddag heeft er brand gewoed bij tuincentrum Rebel aan de Dr. Lelylaan. Rond half vijf kreeg de brandweer de melding die meteen werd opgeschaald naar ‘Middelbrand”. Naast de brandweer van Huizen was ook de brandweer van Laren op de melding afgegaan.
Er kwam veel rook uit het pand, maar er waren geen uitslaande vlammen. Één persoon is na het inademen van rook ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk moet de oorzaak gezocht worden in een elektrisch mankement of storing.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter