Oprit A27 afgesloten na ongeval

Vanochtend rond half zes is heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A27 tussen twee auto’s. De oprit naar de snelweg richting Hilversum is daarom enige tijd afgesloten geweest. Eén van de voertuigen kwam op zijn dak in de berm terecht. De andere kwam tot stilstand op de invoegstrook.
Een afgebroken wiel is in het donker niet teruggevonden vermoedelijk is die de andere rijbaan overgestoken. Beiden bestuurders zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Van één van de bestuurders is bloed afgenomen omdat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol was. De Verkeersongevallenanalyse of kort gezegd VOA van de politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

112
snelweg afgesloten

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.F

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter