Eenzijdig ongeval Crailoseweg.

Even voor 17:00 heeft een pakketbezorger voor veel verkeershinder gezorgd op de Crailoseweg. Ter hoogte van de Sijsjesberg reed de man over de vluchtheuvel en nam daarmee een lichtmast mee. De man is ter plaatste gecontroleerd door het ambulancepersoneel  en moest daarna een blaastest afnemen, maar alles bleek gelukkig in orde met de bestuurder. Door het ongeval was er maar 1 rijstrook beschikbaar wat voor enorme file’s zorgde in de spits.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Een andere bezorger heeft de pakketjes meegenomen zodat ze toch nog bezorgd kunnen worden. Hierna werd de auto weggesleept en de rijbaan weer beschikbaar gemaakt.

 

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Jacob
    9 mei 2017 op 21:17

    Omdat ze altijd maar zitten te appen en te bellen krijg je dit gedoe

  • Laat een reactie achter