Ongeval veroorzaakt ravage

Afgelopen nacht rond half twee zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt tijdens een aanrijding op ’t Merk. Op het kruispunt met de  Gemeenlandslaan heeft één van de bestuurders waarschijnlijk zijn medeweggebruiker over het hoofd gezien en hebben ze elkaar frontaal geraakt. Een van de auto’s is uit koers geraakt en heeft daarmee een ravage aangericht aan het straatmeubilair.

Een bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis door toegesneld ambulancepersoneel. De verkeersongevallen analyse van de politie moet helderheid brengen over de oorzaak. ’t Merk is hierdoor enkele uren afgesloten geweest voor verkeer. De auto’s zullen werden geborgen door Bergnet.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    R.J. Tuijnman
    25 november 2017 op 13:04

    Die moeten een behoorlijke snelheid gehad hebben…

  • Laat een reactie achter