Bedrijfsongeval bouwplaats Botterstraat

Huizen Botterstraat bouwplaats

Vanochtend rond 11.20 uur is op de bouwplaats aan de Botterstraat een werknemer zwaargewond geraakt. Het slachtoffer raakte gewond tijdens werkzaamheden met een zaag. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het onderzoek ligt de bouw volledig stil. Hoe het slachtoffer eraan toe is, is niet bekend.

Huizen Botterstraat bouwplaats

Lux Huizen

Op het voormalige Lucent-terrein wordt gewerkt aan de bouw van LUX Huizen, een bouwplan met uiteindelijk in totaal 72 woningen. Op dit moment wordt er gebouwd aan Fase 1 van het plan, met daarin twintig woningen. Deze woningen liggen precies in het midden van het bouwterrein, dat tussen de Botterstraat, Baanbergenweg, Warandebergstraat en kantoorgebouw ‘de Burcht’ ligt.

Huizen Botterstraat bouwplaats
Huizen Botterstraat bouwplaats

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen 

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter